Tarihçe

Okulumuz 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında hizmet vermeye başlamıştır. Okulumuz Muş Alparslan Üniversitesi kampüsü içerisinde olup MUŞ il merkezine 8 km uzaklıkta bulunmaktadır.

04.01.2024 67

Adını Muş Alparslan Üniversitesi'nden almıştır.

İlkokul ve ortaokulun olduğu bir ana bina ve yanında anasınıfının yer aldığı ek binamız mevcuttur. Ana binamızda: 4 ilkokul dersliği, 1 Z kütüphane, 1 fen laboratuvarı, 5 branş sınıfı, 1 spor odası, 1 zeka oyunları sınıfı, 2 idare odası, 1 bilgisayar sınıfı, çok amaçlı salon, 1 hizmetli odası, 1 mescit ve bodrum kat bulunmaktadır. Ayrıca 1 voleybol sahamız mevcuttur.

Okulumuzda doğalgazla çalışan kalorifer sistemi mevcuttur. Okulumuz 24 saat kamera sistemiyle izlenmektedir. Okulumuzda, açıldığı günden itibaren normal eğitim(tam gün) verilmektedir.