Muş Alparslan Üniversitesi İlkokulu

Vizyon: Öğrenmenin sınıf geçme yerine bir ihtiyaç olarak görüldüğü, öğrenci, öğretmen, veli ve idarecilerin sürekli olarak bağlantı halinde bulunduğu, demokratik yaşam felsefesinin herkes tarafından benimsendiği, çağdaş gelişmelerin yakından izlendiği ve herkes tarafından kullanıldığı, araştırmacı, bilgiyi hayata uygulayabilen bireylerin yetiştirildiği, bilgisayar başta olmak üzere teknolojik araç ve gereçlerin asgari düzeyde de olsa kullanım becerisinin kazanıldığı, öğrenci merkezli eğitim anlayışının benimsenip uygulandığı, bilgiyi hazır olarak alıp tüketen bireyler olmak yerine, bilgiyi üretmek için çaba sarf eden insanların yetiştirildiği, disiplin zor kullanarak sağlanması yerine "öğrenme ihtiyacı yaratılarak" sağlandığı, yetiştirdiği nesillerle dünyayı güzelleştiren, dünya ne olursa olsun o dünyaya iyi insanlar bırakan lider bir kurum olmak.

Misyon: Eğitim-Öğretim hizmetinden yararlananlara, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, bütün öğrencilerin öğrenmesini sağlamak, onların tüm yeteneklerini geliştirmek, bilimsel bilgiyi, iyi ve çağdaş teknolojiyi tanımalarını sağlamak, insan haklarına ve temel özgürlüklere saygı duyan birer fert olarak yetişmelerini sağlamak ve 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Saatler: 08.35-14.35
Isınma: Merkezi Sistem(Kalorifer)
Servis Bilgisi: Şehir içi minibüsler.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Okulumuzun 2020-2021 eğitim öğretim yılı LGS başarısı %60 olup öğrencilerimizin çoğunluğu nitelikli okullara yerleşmiştir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://musalparslanuniversitesiilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Muş Alparslan Üniversitesi Kampüsü, Merkez/MUŞ

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Yerleşim Yeri - Muş Alparslan Üniversitesi Kampüsü, Merkez/MUŞ

Adres - Muş Alparslan Üniversitesi Kampüsü, Merkez/MUŞ

Ulaşım Şehir içi minibüsler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 8 km.